ARTVİN / ŞAVŞAT - Şavşat Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şavşat Çok Programlı Anadolu Lisesi

Cumhuriyet Caddesi No7 Artvin/Şavşat 08700
Vizyon
Geçmişini ve atasını tanıyan ve seven,milli ve manevi değerleri koruyan ,bilgi ve teknoloji ile donatılmış,kendisine,ailesine ve ülkesine yararlı ,çağdaş ,laik ve demokrat bir gençlik yetiştirmek.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda ,laik,bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile;  Öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlar.  Bir yüksek öğretim programlarına gidebilmeleri için gerekli bilgileri kazandırır.  Mesleki ve Teknik Eğitim ile kaynakları verimli kullanılabilen ,Ülke ekonomisine katkı sağlayacak bireyler yetiştirir.  Yüz yüze eğitim ile öğrenim hakkını kaybetmiş ya da meslek edinmek isteyen her yaştaki insanımıza hizmet verir.  Çevre il ve ilçeler ile yöremizde maddi imkandan yoksun öğrencilere de parasız yatılı okuma imkanı sağlar.İşte biz profesyonel kadromuzla bu misyonumuzu gerçekleştirmek için varız,var gücümüzle çalışırız.
Öğretim Şekli :Normal
8.00 - 17.00